MAGAZIN ONLINE DE PIESE AUTO, ACCESORII SI ANVELOPE
NAVIGARE

GLOSAR PIESE AUTO

Descopera cei mai importanti termeni din industria auto si a pieselor auto!

K

Kit ambreiaj

Kitul de ambreiaj este compus din disc, placa de presiune, rulment de presiune, carcasa, furca de angrenare si suruburile de prindere. Ambreiajul face legatura dintre motor si cutia de viteze.

Kit distributie

Kitul de distributie este alcatuit din cureaua sau lantul de distributie, rola de ghidare, rola intinzatoare si in unele cazuri si pompa de apa.

Kit pana

Kitul pentru pana contine o solutie anti pana ce se foloseste pentru anvelopele fara camera si un compresor electric ce se alimeteaza la priza de 12V a masinii, pentru a umfla roata.

Kit pornire

Kitul de pornire ajuta la pornirea motorului si contine un calculator de motor, un cititor de contact, un cip si o cutie imobilizator.

Kit reparatie injectoare

Kitul pentru reparatia injectoarelor contine saibe foc, simeringuri injector, garnituri teflon si o-ringuri retur injector.

Kit reparatie macara

Kitul pentru reparatia macaralei are toate elementele cu ajutorul carora motorasul macaralei actioneaza asupra geamului masinii. Acest kit difera de la un model de masina la altul dar majotitatea contin doua cabluri metalice, arcuri de tensionare si clema din plastic.

Kit suspensie auto

Un kit complet pentru suspensia auto este alcatuit din 4 amortizoare, 4 arcuri, 2 chei pentru montaj, 2 bielete stabilizatoare, basculele, bratele de rigidizare, bara de torsiune sau bara stabilizatoare.

Kit roata de rezerva

Kitul pentru roata de rezerva contine roata de rezerva, cheia pentru prezone si un cric.

Kit xenon

Kitul de xenon contine 2 balasturi de 9-16V, 35W, 2 becuri HID xenon si elementele de fixare.