MAGAZIN ONLINE DE PIESE AUTO, ACCESORII SI ANVELOPE
NAVIGARE

CONTACTATI-NE!

Adresa companie

Strada Foisorului, nr. 114A, sector 3 – BUCURESTI

Telefon

}

Program

09.00- 18.00 | Luni – Vineri
Inchis | Sambata
Inchis | Duminica

CUM VA PUTEM AJUTA?

Va rugam sa selectati un subiect de mai jos referitor la solicitarea dvs. Daca nu gasiti ceea ce aveti nevoie, completati formularul nostru de contact.

Vreau sa cumpar un produs rapid, fara cont
Vreau sa intru in legatura cu un consultant
Vreau sa returnez un produs
Vreau sa trimit un produs in garantie
Vreau sa devin service partener
Vreau sa trimit o sesizare - reclamatie

VREAU SA CUMPAR UN PRODUS RAPID, FARA CONT

Acum puteti cumpara orice doriti pentru masina dvs. fara a fi nevoie sa va creati un cont online. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu un consultant Piese Auto AS. Acesta va crea un cont pentru dvs si va va asista la procesul de achizitie al produselor ce va intereseaza.

VREAU SA INTRU IN LEGATURA CU UN CONSULTANT

Discuta online sau offline cu noi. Utilizeaza chatul online in timpul orelor de program pentru a discuta cu un consultant Piese Auto AS, sau mesageria din contul de utilizator in afara orelor de program. Vom raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

VREAU SA RETURNEZ UN PRODUS

Returnati un produs? Nicio problema. Va rugam sa acordati atentie Politicii de Returnare a Produselor, apoi sa trimiteti o cerere de returnare direct din panoul dvs de utilizator inregistrat. In cel mai scurt timp aceasta va fi procesata de un consultant. Puteti urmari statusul acesteia in sectiunea Retururi, din cadrul Contului dvs de client.

VREAU SA TRIMIT UN PRODUS IN GARANTIE

Produs defect? Asigurati-va sunteti la curent cu Conditiile generale de acordare a garantiei. Apoi, va rugam sa va logati in contul de utilizator in sectiunea Sumar cont >> Garantii produse si sa completati formularul de returnare al produsului in garantie. Va rugam sa ambalati produsele corespunzator. Piesele defecte vor intra in reparatii in cel mai scurt timp.

VREAU SA DEVIN SERVICE PARTENER

Activitati prestate

14 + 1 =

VREAU SA TRIMIT O SESIZARE - RECLAMATIE

Cum va putem contacta?

14 + 3 =