MAGAZIN ONLINE DE PIESE AUTO, ACCESORII SI ANVELOPE
NAVIGARE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aflati informatii referitoare la datele cu caracter personal

1. Informatii despre operatorul de date cu caracter personal

Suntem 100% dedicati protejarii datelor cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor site-ul nostru, www.pieseautoas.ro. In acest caz, noi, SC Auto AS International SRL, suntem singurul operator de date cu caracter personal, responsabili pentru confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Date de identificare companie:
SC Auto AS International SRL
CUI: RO 16109749
Nr. Reg. Com: J40/1463/2004
Adresa: Strada Foisorului nr. 114A

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa dpo@pieseautoas.ro

2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate si scopurile prelucrarii

Folosim date cu caracter personal in diverse moduri si pentru diverse scopuri, in functie de informatia pe care o prelucram. Mai jos detaliem ce date folosim si in ce scop:

Nume, Prenume si informatii de contact (Adresa, Telefon, E-mail).

Folosim aceste informatii pentru a putea expedia comenzile catre dumneavoastra, in baza contractului pe care il avem cu dumneavoastra. Trimitem mesaje tranzactionale prin SMS sau e-mail, in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra si pentru a ne asigura ca totul a decurs bine de-a lungul procesului de livrare.

Istoricul conversatiilor cu noi

Folosim istoricul conversatiilor cu noi pentru a imbunatatii suportul si relatiile cu clientii si pentru a va oferi cele mai bune servicii, in baza contractului cu dumneavoastra.

Istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi

Folosim istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi pentru a va putea vinde produse in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a oferi serviciul de relatii clienti si pentru a putea procesa retururi de produse si pentru a afla ce produse sunt interesante pentru dumneavoastra si alti clienti, pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a fi competitivi in fata altor magazine.

IP si sesiunea pe site-ul www.pieseautoas.ro

Folosim aceste date pentru a va putea oferi serviciul de Chat online si pentru a va putea oferi cele mai bune solutii atunci cand aveti intrebari legate de produsele noastre, observand ce pagini ati vizitat in timpul sesiunii dumneavoastra.

Comportament online

Datele legate de istoricul naviagarii pe site-ul nostru sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Aflati mai multe detalii in Politica Cookie.
Este posibil sa prelucram date cu caracter personal pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC Auto AS International SRL, prin intermediul Site-ului.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Nu aveti obligatia sa ne oferiti aceste date personale, insa in lipsa acestora este posibil sa nu puteti finaliza o comanda sau sa primiti cele mai bune servicii din partea noastra.

3. Destinatarii datelor cu caracter personal si securitatea datelor

Nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Cu toate acestea, este posibil sa partajam date personale cu alte companii partenere precum firma de contabilitate, aplicatii de newsletter, agentii de promovare online, procesatori de plati online, aplicatii de analiza a traficului pe site, companii de curierat, companii ce vor opera ca imputerniciti ai SC Auto AS International SRL. Acest lucru este absolut necesar pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, pentru a ne onora contractul cu dumneavoastra si pentru a ne putea desfasura activitatea comerciala in legalitate si in cele mai bune conditii.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat prin intermediul unei parole; SC Auto AS International SRL face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

4. Cat timp pastram datele cu caracter personal

Datele dvs personale din comenzile efectuate la PieseAutoAS.ro, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Daca este rezonabil sau necesar pentru a indeplini cerinte legate, pentru a preveni frauda si abuzurile sau pentru a ne indeplinii termenii si conditiile, este posibil sa pastram anumite informatii la cerere, chiar si dupa stergerea contului de client sau daca nu mai furnizam servicii catre dumneavoastra.

5. Care sunt drepturile dumneavoastra

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 1. dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC Auto AS International SRL, conform celor descrise in prezentul document;
 2. dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC Auto AS International SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 3. dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC Auto AS International SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
 4. dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate (“dreptul de a fi uitat”) in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
  – acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  – in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  – in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
  – in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  – in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
  – datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Auto AS International SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:

 1. persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 2. prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
 3. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
 4. persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
 5. dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC Auto AS International SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 6. dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
 7. in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC Auto AS International a SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC Auto AS International SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 8. in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 9. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 10. dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: dpo@pieseautoas.ro

6. Schimbari asupra politicii de confidentialitate

Este posibil sa modificam termenii politicii de confidentialitate din cand in cand, pentru a detalia modul in care procesam datele dumneavoastra.

Vom face public pe site-ul nostru faptul ca am modificat politica de confidentialitate, sau in cazul in care sunt schimbari majore este posibil sa folosim alte metode de contact (email, SMS) pentru a ne asigura ca ati fost informat in legatura cu schimbarile si pentru a le putea analiza.

8. Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa dpo@pieseautoas.ro